Kutyakozmetika szalont szeretnék nyitni de nincs érettségim. Akkor mit tudok csinálni? Mármint azt olvastam hogy a tanfolyamhoz kell.
vannak olyan tanfolyamok amikhez nem kell, nézd meg az efeb.hu -n, meg sok más helyen van még okj-s képzés.
Megnyitni simán megtudod ha nem akarsz tanfolyamra járni de akkor kell egy alkalmazott akinek van papírja is !
De 2-3 hónap egy ilyen okj-s tanfolyam és nem is kell minden nap menni.
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem.
Kedves első! Vannak olyan (egyéb, nem kutyás) OKJ-s tanfolyamok is, amikhez nem kell érettségi? Mert én úgy tudtam azokat is csak érettségivel lehet elkezdeni, de ha nem akkor ismerősömet pont kihúzná a bajból és javasolhatnám neki. :)
Így van okj-s képzést csak érettségivel lehet.
Én is így jártam,mindenhol elutasítottak,míg el nem monták hogy lehet okleveles képzésen elvégezni a tanfolyamot,eljárok egy várossal odébb szombatonként de megéri:) Nincs olyan kötöttség,az oktatóm a saját tempómba tanít(ott),már csak gyakorolni járok hozzá!
Évente változhat milyen feltételek kellenek a nyitáshoz,épp ezért nekem nevelőapám fog nyitni,de lehet a párom nevén is akinek van érettségije!
Ez úgy van nálunk,ha úgy érzem felkészültem és tudok egyedül dolgozni,látja rajtam az oktatóm akkor végeztem. Na ez már kialakult de visszajárok mert szeretek gyakorolni,legalább a szalonomban nem az lesz hogy bénázok,hanem lesz gyakorlatom bőven:) 1 éve és 2 hónapja csinálom kisebb megszakítással.
75 ezret fizettem és nagyon nagyon jó az oktatóm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!