Milyen időpontban etessem kutyámat? Ha napi 1-szer eszik már csak, akkor nem gond, ha este eszik, nem fog elhízni?
Elhízott malamut kutyánk fogyókúra összeállítása során az orvos kiemelte, hogy mindig reggel kapjon enni a kutya, soha ne este.
Az előtt mi mindig este adtunk neki enni, nehogy éhesen feküdjön le szegény aludni. :-)
Egyébként az ajánlott módszerrel 16 kilót fogyott 3-4 hónap alatt és újra nagyon boldog, játékos kutya lett.
Így is bőven elég a napi egyszeri étkezés a kutya súlyához és mozgásához mérten.
Ha nem eszi meg egyik nap, elteszed másnapra. Akkor biztos megeszi. Ne feledjük, h a farkasok hetekig koplaltak és nem haltak ki.
És genetikailag semmelyik kutyafajta nincs még eltávolodva túlságosan a farkastól :)
Sziasztok
Nekem egy 4 hónapos angol bulldog kan kutyusom van és én észrevettem hogy mindig sétálás után jön meg az étvágya napi 2szer kap tápot és mindig séta után adok neki a víz mindig előtte van. Mert ha séta után eszik akkor egyből tud emészteni sztem ez az észerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!