Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyámmal?

Mit csináljak a kutyámmal?

Figyelt kérdés

Van egy 10 éves kistestu keverék kutyám,aki agressziv a tobbi kutyaval.Egyetlen egy kutya van,akivel egyezik.Ugyanugy nem birja a himeket sem,mint a nostenyeket:(

Mikor kaptam a kutyat en 3 eves voltam,a szuleim nem neveltek megfeleloen.

Nekem nagyon rosszul esik,hogy masok oda akarnak engedni a kutyajukat az enyemhez,de o morog rajuk.

Ma is egy nemet juhasz(him) akart vele jatszani,de o elhuzodott es morgott.

Mit tudnek tenni,hogy baratsagosabb legyen az idegen kutyakkal akik jatszani akarnak vele?

2012. júl. 5. 19:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Koszonom nagyon szepen a valaszokat!

A testverem is mondta,hogy at kene vegyuk a falkavezerseget(mivel mindenkinek a kutya "parancsol").

Elkezdtem vele azt,hogy mikor kajat adok neki,akkor meg kell varja amig megengedem neki hogy egyen.Amikor megyunk setalni en megyek ki hamarabb es mikor megengedem akkor o.

Azt nem tudom,hogy meg tudom-e csinalni,hogy a foldhoz nyomom,mivel mikor fegyelmezni akarom,akkor nekem is morog es neha odakap.Van amikor mar felek hozzaerni.

A szuleim meg nem engedik,hogy szidjam/neveljem,pl amikor elvettem tole az etelt,hogy ne legyen elotte(vagy amikor tettem magam hogy en eszek hamarabb) akkor apukam mindig ramszol hogy miert veszem el a kutya etelet es miert nem hagyom enni.

Amikor talalkozik a kutyakkal(kimegyek abba a parkba),le szoktam ulni egy padra es onnan figyelem,hogy mikor jonnek,de o allandoan menni akarna.Ilyenkor mindig visszaultetem magam melle.Egyik nap,mikor kozeledtek elkezdett morogni,raszoltam,de nem hallgatott ram,racsaptam az orrara,de az sem segitett.

Mit tudnek csinalni,hogy amikor fegyelmezem,ne morogjon ram?

Varok meg valaszokat!Mindegyik valasz segit,mindegyiknek megy a zold kez!!!

2012. júl. 16. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézz meg egy sorozatot; A póráz két végén.

Vagy akár ezt: A csodálatos kutyadoki

Tökéletes az ilyen helyzetekre! :)

2012. júl. 22. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez itt a gond. Rácsapsz az orrára. Nem szabad! A testi fenyítés SOHA nem megoldás, azzal rontasz a helyzeten!
2012. júl. 22. 16:04
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem mindig csapok az orrara.De nincs hogy elhallgatassam,szora nem hallgat el.

Hiaba neztem azokat a sorozatokat,nem segitett az o helyzeteben...

2012. júl. 22. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:

"hívj házhoz egy trénert,egyedül szerintem nem fog menni szocializáció hiányában ennyi idős kutyánál."

ez erős volt....

2012. júl. 22. 16:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Amit elfelejtettem irni,hogy 1 eve megtamadta egy nemet juhasz(felemelte a hatatol fogva es rangatta a levegoben).Ebbol gondolom,hogy fel a kutyaktol es azert nem akar veluk baratkozni.Tegnap is egy nemet juhasz kan baratkozni akart vele(nagyon baratsagos volt),de a kutyam ramordult es vicsorgott.Azelott meg megharapot egy kutyat aki megszaglaszta.

Mit csinaljak hogy ne feljen a kutyaktol?Hogy gyozzem meg,hogy nem akarjak bantani?

2012. júl. 24. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!