Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyámmal? ) :

Mi lehet a kutyámmal? ) :

Figyelt kérdés

5 éves és idén elkezdett bejárogatni a házba. Pontosabban 2-3 hónapja. Eddig is bejött néha ha nagy vihar volt, de most szinte minden ajtónyitódásnál be akarna jönni.

Mi ezt persze nem engedjük neki, kizavarni nem lehet, max csak kézbem kivéve megyek ki (máshogy nem tudjuk kitenni a házból).

Sohasem vertük meg.

Mit tegyünk, hogy ne jöjjön be?

Köszönöm a válaszokat. (:

2012. jún. 22. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is ilyen, csak ő 7 éves, és már régebb óta ezt csinálja :) Nagyon fél a mennydörgéstől, az esőtől, villámlástól (akár a legkisebb efajta zajoktól), ilyenkor be szoktuk engedni, de emiatt már ő is rászokott, hogy mindig bent ülne a folyosón. Anyu nem igazán szereti, hogy ezt csinálja. :D A miénket se lehet kizavarni, akármivel próbálkozol. Engem nagyon szeret, szóval ha én kimegyek, leguggolok és hívogatom, akkor hozzám általában kijön, ha nem, akkor kajával kicsalogatjuk.
2012. jún. 22. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem engeded bemenni akkor, ha nem akarod. Elé állsz és nem engeded. Ennyi.
2012. jún. 22. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (:
2012. jún. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!