Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek most?

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Alapvetően nyugodt kutyám van ha jönnek is hozzánk vendégek nem ugrál rájuk csak nézi őket, de ha mamám jön fel akkor megbolondul ugrál rá ugat bár ő tette ilyenné mert mikor kicsi volt a kutya mikor feljött áállandóan minden sz*r tadott neki enni mikor nem néztünk oda kenyeret dobott neki a kajájából adott neki. Mára már nem ad neki semmit de a kutya mindig ugrál rá és akkor is úgy szól hozzá hogy "jaj nem szabad, ügyes kutya vagy" én hiába mondom neki hogy ne mondja ezt szóljon rá erényesebben de ő meg csak azt mondja hogy hát ő kutya ( mégis emberként kezeli)

Tudom hogy nem a kutya hibája mert ő tette ilyenné!

Szóval nem akarom bántani a kutyát, de az lenne a legjobb ha elzárnám amíg mamám itt van eléggé sokat van itt 2 naponta feljárkál. egyébként szeretem a mamámat de ez nagyon idegesítő

2012. júl. 5. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenek az idősebbek, nálunk is van egy staffi, a 84 éves mamám megy felé jó magabiztosan, hogy "jaj ügyes kutyuska vagy, szép kutyuska vagy nem szabad bántani, nem bántlak én téged" stb. És ha szólunk neki hogy ne menjen már felé mert a kutya szinte felfalja, akkor csak azt mondja, hogy csak azért megy hogy ismerkedjen a kutya.. Ha 4 éve nem tudta megismerni akkor most miért? Nem érti meg.
2012. júl. 5. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:
És mit csináltok vele?
2012. júl. 5. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a mamádra ugrál csak és ő eltűri, akkor hagyd úgy. A kutyák jól tudják , kivel, hogyan lehet viselkedni.
2012. júl. 5. 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!