Miért húz folyamatosan? Majd megfullad, de azért is húz. Bővebben odalent!
Tegnap voltam sétálni a 6 éves labrador vizsla keverék kutyusommal.Menhelyről lett hozva körülbelül 1-2 évesen,folyamatosan kiszökött,ivartalanítva lett,viszont sétáltatni nem szoktuk vinni. Most voltunk másodszor,egy tóra mentünk le,odafele gyönyörűen ment,nem húzott,ugyan nem volt laza a póráz,de nem húzott.A tónál elengedtem,rohangált,visszafelé viszont rohant,húzott,pedig már majdnem megfulladt.Apukám a 'főnök',rá hallgat a legjobban,de szeretném megtudni,hogy hogyan érhetném el,hogy ne húzzon annyira,hanem lazán jöjjön mellettem? Tudom,kicsit későn kezdtem el vinni,de azért remélem valamit még ki lehet belőle hozni : ) Előre is köszönöm a válaszokat.
14L
10. válaszoló na jó akkor mégis 3 lehetőség van, de ha úgy veszük, 4 de a 4. az nem megoldás :D
Kérdező majd írd meg hogy megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!