Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S. Engem megbüntethetnek...

S. O. S. Engem megbüntethetnek emiatt? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ha látok pl. a tűző napon egy parkoló autóba egy kutyát felhúzott ablakokkal és betöröm a kocsi ablakát akkor mit kaphatok? Gondolom elő állítanának engem is, de ha úgy nézzük akkor én csak állatot mentettem! Mert ugye ha 38°c fok van árnyékba akkor egy kocsi ami a napon áll lehet 50 fok is... amibe szerintem elég hamar elájulhat vagy akár meg is halhat egy kutya!
2012. júl. 3. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9-es! De egy tapló vagy! Mit érdekel hogy más mit csinál? Te segíts embereken, más meg segít állatokon. Utóbbi miért fáj neked?

De hogy átvegyem a stílusod: neki mi köze más kutyájához? neked mi közöd más emberhez?

2012. júl. 3. 18:00
 12/16 anonim ***** válasza:

17:44-nek

mindenkinek szíve joga ,hogy kin akar segíteni, te hajléktalanokon, akkor segíts nekik,

én is a kutyákon segítenék elsősorban, ők legalább hálásak,nem úgy mint néhány hajléktalan,egyszer amikor Bp-en voltam és volt nálam egy alma gondoltam,oda adom egy hajléktalannak,erre meg se köszönte és a bokorba dobta, na mondhatom szép.. elvileg éhezik és eldobálja az almát..

2012. júl. 3. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos nem Amerikában élünk, gondolom ott lehetne..:P Ott mennyit törődnek egy kutyával , nem? CT,röntgen .. meg minden.. itt bezzeg csak "már nem lehet megmenteni"..:(
2012. júl. 3. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem megbüntetnének. Más kérdés, hogy ha tisztán látod, hogy baj van, akkor megteheted, hogy a büntetés ellenére megmented a kutyust. Igazából te tudod, mennyit vállalsz be, bár szerintem szép cselekedet lenne. :) De azt is tudnod kell, hogy nem tudsz megmenteni mindenkit. Mindig lesznek szenvedő állatok.

Én ebben az esetben, ha látom, hogy még jól van a kutya, akkor megpróbálnám békésen lerendezni a dolgot, segítségkéréssel mondjuk. Ha már látszik a baj, akkor megfontolnám a cselekvést. Bár ebben az esetben nekem az lenne az első, hogy az okozott kárt megtéríteném. Egyáltalán nem szép betörni más kocsijának az ablakát. Úgyhogy ez elég összetett dolog, mindenképpen a helyzettől függően kell dönteni, és aszerint cselekedni.

2012. júl. 3. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:

lekváros drága, amerikában sem lehet, ott a magántulajdon szent.

de látom,hogy ehhez sem értesz.

2012. júl. 3. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
2012. júl. 6. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!