Franciabulldognak ha van friss vize és a betonos, (relatív hűvösebb) garázsban vannak az elég most a melegben?
jaj értem már elkapott anyucika aki a kutyát eldobja magától mert jön a kölyök. szokásos. :D
hamarabb aludnál kint a gyerekeddel ha rajtam múlna mint a kutyáim.
3-as
látom neked az a bajod,hogy még a kutya sem törődik veled és féltékeny vagy még rájuk is. 100%,hogy rengeteg ember egy kutyának adná oda az utolsó falat kajáját mint neked..
:)
Talán elég nekik. Én mindenesetre rájuk néznék és ahogy írták, raknék ki nekik vizet.
Egyébként a francia bulldog társasági kutya, igényli az ember közelségét, nem kertbe való. Tudom, nem te választottad, de át kellett volna gondolnia a párodnak, hogy az ember akár 15-20 évre vállal kutyát és az igényeit mindig ki kell elégíteni, nem volt egy megfontolt választás/döntés, szegények most meg ki vannak tiltva a házból.
Nem is értem amúgy, magyarázza már el nekem valaki legyen szíves, ha jön a baba, miért kell a kutyáknak kiköltözni a házból? Feltételezem a kutya szőre eddig is hullott, eddig is kellett utána takarítani, ezután is kell. Oltott, féregtelenített, rendszeseresen ellenőrzött kutyák az ég világon semmi veszélyt nem jelentenek egy babára, sőt az immunrendszerük is erősebb lesz, ha nem burokban nő fel.
Alexandra
szerinted fel tudja fogni egy elvetemült babát váró anyuka?
az ilyenek azok akik mindentől féltik a kölyköt és burokban fognak felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!