Mátyás király.4 éves komondor kanom van. És alíg találunk hozzá illőt ( az pl. túl fiatal, vagy közeli rokona neki). Hol találhatnék k. szukát?
www.express.hu nézzd meg...vagy a www.slando.hu
Fedeztetni szeretnél? Ha jól értelmezem akkor igen.
Én úgy értelmezem a kérdést, hogy társat keres a kutyájának és nem fedeztetni akar, hisz nem tenyésztő. A komondor-fajtamentésnél nézz körül:
hátha kölyköket szeretnél neki,akkor hirdetési oldalak.
Vagy pedig a Komondor Klubbal ha felveszed a kapcsolatot,akkor biztos segitenek.
Amúgy irtam neked emailt, remélem megkaptad.
Én szerintem fedeztetni akar hiszen ha csak egy lakótársat keres akkor lehetne az közeli rokona is a saját kutyusuknak de ha fedeztetni szeretnék akkor van baj a rokonsággal.
Szerintem hagyd a tenyésztőkre de ha valóban fedeztetésre adod kutyusodat akkor járj utána a témának! Tenyésztők,fajtaklub,fajtamentés stb
Mit is szeretnél Te azzal a kutyával?
Gondolom fedeztetni. Ennek ugye megvannak az előkövetelményei,amk biztosan teljesültek(TSZ, szűrések ,kiállítások)Ugye??
Akkor már csak egy szuka gazdi kell, aki úgy gondolja a Te kanod épp a legmegfelelőbb számára.
Marha nagy hülyeséget írtál !
Mi az hogy a kutyának jó legyen, megint egy szaporító aki felesleges almot hoz le , mégha te csak a kan gazdája vagy !A kutyák nem azért párosodnak , mert élvezik is azt! Ösztönből teszik , és az lenne a legjobb ha ivartalanítanád , nem fedeztetnéd. És ne várj 10 kölyköt egyből lehet hogy csak 2 lesz , nem mindig dől ám a lóvé ahogy szeretnétek! Kicsit nyers voltam , lehet lepontozni ...
Én nem reklámozni akarom a kanomat. És kérlek ne legyetek már ennyire durvák. Én csak gazdikat keresek. És azért mondtam a 10 kölyköt, mert jobb ha felkészülök monjuk ha 10 kölyök lesz.
Ha 2 lesz akkor 2.
És jegyezzétek meg, hogy a kutyánkat SOHA nem fogjuk ivartalanítani. Ez olyan, mint ha megfosztanák egy értékétől!!
Úgy hogy nincs igazatok. Inkább béküljünk ki :)(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!