Nem szeretem a kutyámat?
Van három kutyánk. Ebből egy menhelyi és valahogyan nem szeretem. Ha elmegyek a két nagytestű kutyámmal sétálni (ő az egyik) akkor még a másik jön hozzám egy szóra meg el sem megy tőlem ő viszont rám sem bagózik. Ha kedveskedni akarok vele pl. kifésülöm alaposan akkor amíg van kedve állja ha nincs akkor nem. Mint rendes gazdi én sem tudok különbséget tenni a két kutyám között viszont a menhelyi és másik kutyám között tudok. Egész este ezen kattogtam és nem tudok olyan szeretettel viszonyulni hozzá. Azon gondolkodtam vissza kéne vinni a menhelyre de nincs szívem, rögtön elkap a sírógörcs. A másik kutyusomra is rágondolok akivel együtt él és hogy hogy szeretik egymást játszanak, nyalogatják egymás orrát...a kutyámat azóta nem láttam másik kutyával ilyen boldognak mióta a mamája meghalt az apukája pedig megszökött.
Nem tudom mit tegyek, midig úgy érzem ha egy másik kutyát hozunk el akkor sokkal "jobban járunk vele". Még csak egyszer csóválta a farkát mióta. Egyszer nyílt meg úgy igazán velem amikor elkezdett velem játszani hempergett csóválta a farkát. Élvezte nagyon. Azóta nem tudom ilyenekre rávenni.
Szerintetek mit csináljak? Csak rajtam múlik most hogy marad vagy nem...
köszönöm!!!
Amennyit már így is elértünk, hatalmas a változás.
Hátha megkedveljük egymást. :)
köszönöm!!
Ma már együtt töltöttem vele a késő délutánt és az idő nagy kincs.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!