Van 1 bajom a kutyámmal segitetek?
"felfogtad igy már?..."
Ha észrevennéd, akkor nem az én felfogókészségemmel van a probléma, te nem akarod megérteni amit mi beszélünk.
Ezekszerint sem a kutyák nyelvén, sem az emberi nyelven nem tudsz kommunikálni, mert igazából téged csak az érdekel, amit te hajtogatsz, a többire oda sem figyelsz.
Mielőtt azt gondolnád, hogy probléma van az értelmi képességemmel, elárulom, értem én miről beszélsz. Értem amit mondasz. DE NEM IGAZ, NEM ÍGY MŰKÖDIK A DOLOG AHOGY TE LÁTOD.
Olyan nincs ,hogy a kutya hülye!!
Csak azt hiszed ,hogy jól neveltétek,de ezek szerint vmi még is elcsesztetek a nevelésében ha már téged is megharapott!!!
Ceasar Milan meg egy nagyon jó kutyaszakértő!! a kutyámat(bichon frise) az ő módszerével rehabilitáltam és sikerrel
amikor hozzám került ,mindennek neki ment (gyerek,bicikli ,másik kutya )
amikor Ceasar módszerét alkalmaztam ,már az első héten változást tapasztaltam pár hónap alatt szinte mintha kicserélték volna a kutyámat, a gyerekek simogatását szereti ,a biciklisekre nem figyel még úgy se,hogy elvan engedve a macskákról vissza tudom hívni, amikor kaptam 1,5 volt ,most már 10 éves és egy igazán jól nevelt kutya lett.
Szerintem itt csak TE nem érted a dolgokat, könnyű bármire azt mondani ,hogy sz@r, szerintem Ceasar módszeréből egyet ha kipróbáltatok és még azt se tiszteségesen akkor ne várj csodákat !!!!mi pedig megmondjuk az igazságot,ami fáj ugye!!!
ilyen hozzá állassal te nem fogod nevelni a kutyádat.
szakértőt keressetek fel!!!
a b.frise-m mellett van még egy kistestű kutyánk,sose puszilgatjuk őket, mert kutyák és nem gyerekek, nálunk szabályok vannak,határok vannak,amit be is tartatunk, és ezért viselkednek jól a kutyáink!!!!
nálatok tuti egy szabály sincs!!!!
ti falkatagok vagytok,míg a kutyátok a falkavezér!! ezért viselkedik így!! ezért nem kell megvetni s kutyádat,mert ő azt csinálja ami természetes,nyílván amikor kölyök volt akkor azért viselkedett jól,mert még nem tudta átvenni a falkavezérséget várt,várt,hol egy falkavezér aki írányít,szabályokat alkot, nincs?! leszek én..
a kutyák így működnek,csak érteni kell őket!!!!!!
amíg nem neveled rendesen addig ilyen is marad (nem az ő hibája)..
VERITEK?! szerinted ez a nevelés? itt keresd a gond forrását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!