Van-e valamilyen hatással a kutyákra a telihold?
Nem hiszem, h a kutyák ugatnák a holdat:) (csak a mesékben) de megfigyeltem hogy a kutyám telihold környékén többször nyugtalan, órákig ugat ütemesen a környező kutyákkal együtt.
Hatással van-e a Hold az állatokra?
Másnak van ilyen tapasztalata?
A hold a földön szinte mindenre hatással van (kisebb nagyobb mértékben) még ránk emberekre is, a kutyákra pedig sokkal fejlettebb érzékszerveik miatt fokozottan.
Én horgászok is és a Magyar Horgász című folyóirat rendszeresen közli a fogási esélyeket a hold állása alapján, tehát a halakra is bizonyítottan hatással van.
Tehát a kutyádon megfigyelt viselkedés valóban összefüggésbe hozható a teliholddal, persze vannak kevésbé érzékeny kutyák is náluk semmi ilyesmit nem lehet tapasztalni.
Biztosan hatással van rájuk!
Én nyugtalan leszek tőle.
Az orvosok pedig nem vállalnak be műtétet teliholdkor, mert jobban vérzik a beteg... legalábbis ezt olvastam valahol. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!