Agilitysek hogy is van ez?
Itt tudsz igényelni teljesítmény könyvet: [link]
Mármint hogy mérjék le a kutyát? Nem egészen értem ezt a részét. Igazából annyiból áll, hogy A1 kategóriába nevezel a kutyád méretének megfelelően (marmagasság) és kész is. Befizeted a nevezési díjat és indulhatsz is a versenyen.
Vagy a marmagasságot szeretnéd leméretni?
Ha igen, akkor az magad is le tudod mérni, vagy megkéred állatorvosod, vagy az edződet.
Hát én már voltam agility versenyen igaz még csak kezdőben, de én még sosem láttam, hogy a bíró lemérte volna a 140 kutyát. Szóval ezt az edződdel együtt kell lemérnetek, vagy a dokival és a megfelelő kategóriában nevezel majd. Szóval ne számíts arra, hogy ott fogja neked bárki is lemérni, ez nem olyan mint egy boxmérkőzés. :)
Egyébként voltál már agility versenyen? Mert ha nem, akkor javasolnám, hogy először kezdő kategóriában induljatok, hogy szokja a kutya.
A teljesítménykönyvet meg kipostázzák igen.
voltunk már igen kezdő kategóriába és úgy érzem itt az ideje feljebb lépnünk.
Itt is itt van a videóba hogy leméri a bíró a kutyát
01:09-01:38
Ez szerintem a film kedvéért, szemléltetés céljából van.
A versenyen nem méricskélnek az tuti biztos.
Max amin el tudom képzelni, az a világbajnokság, amin lemérik konkrétan.
Onnan tudom, hogy nem mérnek, mivel a mi sulink is szervezett már versenyt és ott sem volt ilyen.
köszönöm.
Akkor ahol ott van h marmagasság hitelesítés akkor egy állat orvos is lemérheti és ő is aláírhatja?
akkor jól tudtam de hogy van ez a dolog versenyen oda sétálok egy bíróhoz és kérem hogy mérje le?
És akkor ez a teljesítménykönyv igénylés is hogy van? ahogy itt leírták nekem?
Akkor lehet ott van a gond, hogy én még nem voltam olyan versenyen, ahol elsőre indult volna A1-es? :O
Na majd hétvégén megkérdezem edzőmtől, hogy hogy van ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!