1éves lesz amstaff kutyusom és mégmindig csak 25kg és 49cm a rmagassága. Arányosnak arányos de mégis feleakkora a fajtatársaihoz képest!?
Miért tartod alacsonynak????
Íme az eredeti, angol nyelvű standard:
SIZE : Height and weight should be in proportion. A height of about eighteen to nineteen inches (46 48 cm) at the shoulder for the male and seventeen to eighteen inches (43 46 cm) for the female to be
considered preferable.
Tehát a kutyád már 1 centivel nagyobb, mint a standard. Ami pl. egy kiállításon elvileg hibának számít.
lehet igy is nézni köszönönm h nyugtattok:)
Végülis gyönyörű a kis gömböc,és nekem csak is ez számit,csak már sok emebrtől(mondjuk hozzáteszem lajikusok véleménye) hallottam h sztük kicsi és h keverék biztos. ...-.- mondanom sem kell h ezekre mit reagáltam,tudom a 46-48cmert a kanoknál mmint h az a standard ez engem is nyugtatott.Csak egyszerűen bántott a sok beszolás és gondoltam megérdeklődöm h ti találkoztatok e már e magaságu kutyussal illetve lehet -e és kell-e növelnem a magasságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!