Kis Mops kutyusnak elég lenne élettérnek 21 nm2-es minigarzon?
Nem tudom, hogy mennyire igényes fajta, mire kell figyelni!?
Vajon mennyire amortizálná le a lakást /újépítésű/?
Mennyit kellene sétáltatni és mennyit eszik egy ilyen kutyus?
/nem volt még kutyám/ ; )
Bőven..
Ismerőséknek yorkija van kb hasonló méretű lakásban.
Elvannak, nem tesz tönkre semmit, napi 2x fél órát van kint a kutya. Ilyenkor nyáron kicsit többet mondjuk minden héten van egy nap amikor egy egész délutánt kint vannak valamerre.
El van mert a kutya nem a lakásba hanem lent éli ki magát!
Ha van vele foglalkozva, levan fárasztva agyilag-fizikailag és vannak játékai nem rág szét semmit!
Amíg kölyök 2óránként hord le h minél hamarabb szobatiszta legyen (én 8hetesen hoztam el a kutyámat 2héten keresztül 2óránként hordtam le a kutyát, még este is és 10hetesen már szoba tiszta volt) amúgy ha már szobatiszta elégneki a napi 3 de inkább 4 séta (reggel, délelőtt, délután, este)
Ha lehet prémium táppal etesd majd van már 600-800ft/kg ért jó minőségű táp! Naponta szerintem neki 200gramm kell (kb.) ami azt jelenti h 5napra elég neki egy kiló szóval nem olyan sok az etetése! Amig kölyök naponta 4x etesd után 2-3 hónap elteltével 3x és 6hónapos kora fele már naponta csak 2x etesd! reggel és este! Remélem kielégitő választ adtam:) Egy mopszos gazdi! 21/L
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség lesz!
Szívesen várok még esetleg további információt is.
:)
Kutyánk sétáltatását először a harmadik (fertőzött területen a negyedik) oltást követő 1 hét múlva kezdjük meg.
Ha az ajánlott oltási program alapján van beoltva a kiskutya, akkor is minimum 9 hetes koráig várnod kell hogy levidd. Nem tudom, hogy milyen helyen laksz, de szerintem 8 hetesen akkor se vidd le, mert lutri hogy elkap-e valamit. Lesz@rom, hogy a mopsos csaj megint lepontoz, a kutya szempontját nézem inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!