Kinek milyen tápot eszik a kutyája?
Figyelt kérdés
Az enyém Hill\'s tápot eszik. A Royal Canint nem ette meg, se az Eukanubát. Végül kaptunk a dokitól 3 ízesítésű Hill\'s tápot és ezt szó nélkül megette és azóta is ezt eszi. Persze kap főtt ételt is (minden nap) tápot csak akkor eszik ha kedve van és már nagyon éhes:)2009. júl. 9. 11:42
12/16 anonim válasza:
Enyém is csak a Royal Canint meg a Hills-t eszi meg, fene a gyomrát! És ráadásul nem is yorki, hanem egy husky. Aki azért nem keveset bír enni. Teljesen irigykedtem, amikor olvastam, hogy a két kilós egy hónapig is elég... :)))
13/16 anonim válasza:
Az én kutyám Acana Pacificát eszi, nagyon imádja.
14/16 anonim válasza:
Az én mudim Acana sport & agility-t lap, imádja kb. 3 hónapig elég. Több tápot kipróbáltunk, a Tescóstól az Eukanubáig, ez volt eddig a legjobb. Pl. a Tescós annyira nem jött be, hogy folyamatosan fogyott tőle és hasmenése volt. Néha kap főtt ételt, de csak ritkán. Nálunk nincs válogatás, azt eszi, amit kap.
15/16 anonim válasza:
Az enyém Belcando-t eszik,ami nem egy olcsó táp:( de,nem eszik meg mást,mondjuk,ha nem lenne válogatós,akkor sem vennék neki mindenféle Tesco-s nevenincs tápot. Nagytestű,drága kutya,úgyhogy odafigyelünk a csontjai fejlődésére.
16/16 A kérdező kommentje:
Én hiába venném meg neki a tescós tápot, úgyse enné meg. Tudja mi a jó:D
2009. júl. 11. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!