Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek milyen tápot eszik a...

Kinek milyen tápot eszik a kutyája?

Figyelt kérdés
Az enyém Hill\'s tápot eszik. A Royal Canint nem ette meg, se az Eukanubát. Végül kaptunk a dokitól 3 ízesítésű Hill\'s tápot és ezt szó nélkül megette és azóta is ezt eszi. Persze kap főtt ételt is (minden nap) tápot csak akkor eszik ha kedve van és már nagyon éhes:)
2009. júl. 9. 11:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Dog chow, ezt szereti is:)
2009. júl. 9. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Acana Adult Dog. Szeretik, de ők mindent megesznek.
2009. júl. 9. 12:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Fides essential, jó kondiban vannak, szép a szőrük és szeretik :)
2009. júl. 9. 12:16
 4/16 anonim válasza:
21%
Nekem egy németjuhász gyönyörű kutyám van. Vettünk neki darlingot minden márkás tápot, és nem ette meg. Aztán javasoltam próbáljuk meg az egyszerű tescós tápot. A kutyám azóta mindig ezt eszi, nagyon szereti, és nagyon szép fényes a szőre , és egészséges kutya lett belőle.
2009. júl. 9. 12:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Royal Canin, és naggyon szereti :)(főleg egy kis bolognai szósszal)
2009. júl. 9. 12:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én kutyum is Royal Canin-t eszik...
2009. júl. 9. 12:57
 7/16 anonim ***** válasza:

az enyém nem hajlandó megenni a száraz tápokat, max a macskáimét, de szerintem az is inkább irigység:)

konzervet adok neki, abból a tescoson át a prémium kategóriáig bármit megeszik:)

2009. júl. 9. 13:02
 8/16 A kérdező kommentje:

Érdekes nagyon, hogy sokan olcsóbb tápokat megveszik és azt a kutyák 90 %-a megeszi. De az enyém még a chappit sem eszi meg, ezért nem veszek neki olcsót mert nem enné meg. Marad a Hill's száraztáp 1 kg és kb fél évig elég. (yorkim van)

Royal Canin-ban a kölyök kutyatápot kapta nem a yorkinak valót. Szerintetek a yorkinak való tápot megenné Royal caninban? Nem nagyon akarom megvenni mert megveszem több száz forintért és aztán nem eszi meg. Pénzkidobás lenne.

2009. júl. 9. 13:24
 9/16 anonim ***** válasza:
az enyém is Hills-t kap :) azt nagyon szereti :)
2009. júl. 9. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én yorkim a neki való Royal Canint imádja :)

Viszont a Eukanuba táptól sokkal jobb az emésztése, egészségesebb valahogy. Furi, pedig azt nem annyira szereti. Persze megeszi, de látható, hogy a Royalt a kedvence.

2009. júl. 9. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!