Ez nem tesz jót a kutyámnak sem? Szomszéd nénis gondok?
Beszélni kéne a nénivel...
Miért csak heti 4x foglalkoztok a kutyákkal?
Viszitek őket hetente többször sétálni vagy esetleg kirándulni magatokkal?
És miért vannak SZINTE egész nap a kennelben főleg ilyen melegben?
Amúgy ti mivel etetitek őket? Csak maradékkel?
Milyen fajták a kutyák?
a néninél jobb dolga van,te nem foglalkozol vele rendesen, bezárod egy meleg kennelbe,és a kutyas.zart nem vagy képes felszedni inkább nem engeded ki nehogy a kölykeid azzal játszanak..
tudod az értelmes gyerekek nem szedik fel a kutyas.zart,én kiskoromban sosem értem hozzá,mert nevelve voltam..talán a gyerekeidet is kellene :)
Szoval csak normalis valaszolat kersz. Rendben normalis valaszt fogok neked adni es rovid is leszek. Szerintem a ti kutyatok elete szenvedes. Jo nyilvan lehetne rosszabb sorsa, de ahogy ti tartjatok semmifelekeppen nem idealis.
Leirom az alap problemakat:
Egy kutyanak napi torodesre van szuksege,napi ket ora minimum! Sok seta,jatek, kedvesseg. Az hogy kiengeded a kertbe, az nagyon keves. A kutyak a sajat kertjuket teljesen ismerik,az az orom nekik ha elviszed setalni,uj ingerek erik, jatszhat mas kutyakkal.
Egy kutyat nem lehet egesznap egy kennelben tartani. Irod,hogy sokszor kiengeded,hogy keressen arnyekot. EGESZ NAP ARNYEKBAN KENE LENNIE EBBEN A MELEGBEN.
Hazikosztal etetitek. Nos ez abban az esetben teljesen jo ha kulon fozol neki tudatosan,biztositva a szamara szukseges tapanyagokat. Ha nem igy van,csak a ti maradekotokat kapja, az nem megfelelo.
FIGYELJ EZT MOST AZERT IROM NAGYBETUVEL,HOGY BIZTOSAN ELOLVASAD: A SZOMSZED NENI JOBBAN ERT A KUTYATARTASHOZ MINT TI ES SZERINTEM JOBB HELYE LENNE NALA. HA SZERETED VALAMENNYIRE A KUTYADAT AKKOR NEKI ADOD.
Beszélj a nénivel, ha te kutyád miért ne kopoghatnál be hogy adja vissza,mikor kiveszi!?
Egyébként meg tényleg többet kéne törödni vele, egy nap fél órát csak tudsz szakítani rá (mindennap) ,hogy elvidd sétálni a kiengedésen kivül.Nem jó neki bezárva. Ha kutyád van,törödj vele!
A gyerekeid miért játszanának kutyakakival?? össze szeded, ennyi, plusz megmondod neki hogy ne nyúljanak hozzá. (mivel máshol is találkozhatnak vele,nem árt ha tudják,hogy az nem játék :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!