Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használ valaki "Bayer Kiltix"...

Használ valaki "Bayer Kiltix" nyakörvet?

Figyelt kérdés
Nincs valakinek tudomása hogy miylen kortól adhatom ezt a nyakörvet a kutyusra?(nincs leirva a használatiban)
2009. júl. 8. 22:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Vélemények róla...?:)
2009. júl. 8. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

azt nemtom mennyi idős kortól lehet de szerintem kullancsra tök jó.kutyim tele volt kullancsal és mikor ráraktam "kiszáradt" belőle az összes másnapra!

bolhára viszont nem 100%-os.

én ezt tapasztaltam

2009. júl. 8. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan használnak, ez az egyik legjobb. Kérdezd meg az eladótól vagy állatorvostól, hány hónapos kortól lehet adni. Szerintem kiskorban még nem tanácsos(7 hóig talán), de ezt egy állatorvos jobban tudja.
2009. júl. 9. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A Kiltix nyakörv esetében nincs életkori megkötés. Doki válaszolta máshol. A legkisebb méret a kiltixben 35 cm,ha jól tudom,de le tudod vágni amekkorára kell.Mi ezt használjuk, bevált.Néha meg kell kapargatni a belsejét, úgy hatásosabb.
2009. júl. 9. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én kutyusomnak 3 hónaposan mondta a doki hogy mehet rá a kiltix...akkor még csak cseppet kapot, össze is szedett egy kullancsot. Aztán pánikomban vettem egy kiltixet...két hónapja van rajta és jónak bizonyult (mi járunk erdőbe is ugyh nagyobb a kullas esélye) azóta nem találtam benne semmit. Kicsit fura a szaga, azt meg kell szokni, de szerintem kényelmesebb mint havonta csepegtetni és olcsóbban is jön ki mint 1 forntline/hó egész nyáron :-S ez 7 hónapig jó
2009. júl. 9. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen és nagyon jó. Amikor nem volt a kutyámon Kiltix nyakörv 4 kullancs és sok bolha volt benne. Pedig bevolt kenve kullancs és bolha elleni cseppel. Aztán ráraktuk a kiltixet és azóta nincs se bolha se kullancs.

www.kiltix.hu

itt olvashatsz róla. szerintem 6 hónapos kortól lehet rárekni de ebben nem vagyok biztos.

2009. júl. 9. 10:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy milyen baja lehet a kutyusnak ha ráadom 3 hónapos korában. Egyébként egyik oldalon ovlastam hogy 4 hónapos kortól ajánlott ráadni.
2009. júl. 9. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak tippeltem:D Allergia veszély miatt nem szokták előbb.
2009. júl. 9. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:

09.09-es vagyok itt a link ahonnan a válasz van.A második kérdés és válasz, amit te kérdeztél.

[link]

2009. júl. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!