A kan kutya ivartalanítása tényleg rossz hatással van az állatra?
:DD
Na, ha van kertetek és pl. tujáitok, akkor azoknak az alja is megmarad szép zöldnek :D Ismerősöm is ivartalaníttatta a kutyusát, de bánja, hogy nem ivarérés előtt, mert így hogy emeli a lábát a kutyusa, így a tuja bánja :D
Azt mondta, az állatorvos, hogy dagadt, bamba, lusta kutyád lesz? Szép...
Semmit nem változott a kutyám, max annyit, hogy nem sír a tüzelő szukák után.
Az etetésére egy picit jobban kell figyelni, de az enyém sem hízott, pedig nagy zabagép. És ha nem hízik, nem lesz lusta sem.
Alexandra : Van tujánk, de még sose pisilt rájuk, se mellé, remélem így is marad :D
Nemcsak ezt mondta, hanem azt is,hogy vigyük el más helyre ahol "kiélheti" magát ( ugye nekünk nem kell kiskutya, keverék ő is) és azt is mondta, hogy nem ér ennyit ez a kutya! ... szép szavak egy orvostól... :)
Theia köszi a választ :)
:DDD
Azt nem is mondtam,hogy szerintük én vagyok az önző és ártani akarok a kutyának csak azért,hogy megtarthassam...
Pff, ilyen egy doki. Vannak sajnos egy páran, akik visszaadhatnák a diplomájukat. Bár valószínűbbnek tartom, hogy ő abban reménykedett, hogy lesznek kiskutyák és majd legombolhat titeket az oltások árával.
Tuják kapcsán: még nem érdekli, de 100%, hogy fogja :D és ki fogja égetni az alján levő ágakat, ameddig elér a pisije ;)
Eddig minig nagyon rendes volt velünk, sokszor nem is kért pénzt, szóval nem hiszem,hogy emiatt... ő mindig is azt mondogatja nekem,hogy vegyek fajtisztát ( nekem keverékek vannak) de nekem tökéletesen megfelelnek ők is, imádom őket.. :)
A tuják meg... :D meglátjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!