Hogyan tudnám rávenni a kutyámat arra, hogy magától a helyére menjen?
Figyelt kérdés
Már megpróbáltunk mindent.Mostanában megfogjuk az oldalánál és bevezetjük.Újabban megfogni sem tudjuk, ha pedig sikerül megfogni, akkor pedig hanyatt vágja magát.Szerintem még élvezi is.Ha rajta a nyakörv, akkor egyszerű, igaz ellenkezik akkor is.2009. júl. 8. 21:52
1/10 anonim válasza:
Jutalomfalatot neki, amikor már ott van.
Ezt jó sokszor, meglátod oda fog menni idővel.
2/10 A kérdező kommentje:
5 hónapon keresztül próbáltuk.
2009. júl. 8. 22:00
3/10 anonim válasza:
Ha kényszerből kell bemennie, nem biztos hogy szeretni fogja.A kutyuk olyan helyre szeretnek pihenni menni, ahol sosem éri őket szidalom, vagy attrocitás,békén hagyják őket(és persze a gazdi látható)Ha valami nagyobb helyre kell bemennie,nem pihenésként akkor menj be vele dícsérd meg, zárd be,aztán rögtön engedd ki.Aztán egyre tovább benn maradhat.Ezt sokszor ismételni jutifalattal kombinálni.Ja és mindig ugyanazt a vezényszór használd pl "helyedre" és ne sokszor,mert csak elhasználod a vezényszót.
4/10 anonim válasza:
Tanísd meg rá. Juti falatokkal díjazd mindenképp ha helyesen cselekedett.
5/10 anonim válasza:
Első válaszolo vagyok
Akkor valami baja van a helyével.
érte ott bármi bántás?
Jó helyen van?
Esetleg kennel, ahová bezárod?
6/10 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak.6m x 9m elkeritett részében van ól, fa,traktorgumi,matrac.Arra is gondoltam talán, hogy kevés időt töltött szabadon.
2009. júl. 8. 22:26
7/10 anonim válasza:
www.gyemant-homoki.extra hu tanácsok
8/10 anonim válasza:
Első válaszolo vagyok
Igen, ez lehet a gond. Nem akar bezárva lenni.
Segíthet, ha mindennap ugyanabban az időben engeded ki és zárod vissza (és akkor persze jutalomfalat), de ha nem futkározta ki magát mert kevés a szabadontöltött idő, akkor nehéz lesz.
9/10 anonim válasza:
Aludj vele az ágyban: D azt biztos díjjazná.
10/10 A kérdező kommentje:
11:55 nem férnénk el :)
2009. júl. 21. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!