A kutyám rágja a kerítést. Mit tegyek?
1 éves körül van, pontosan nem tudni, talált kutya. Amikor megérkezett, voltak kint velőscsontok, de nagyon durván összevesznek rajta a másik kutyámmal, ezért beszedtük. Féltem. A rágós kutyus valami hatalmas amstaff keverék, a másik középtermetű, szerintem nagyjából mindenféle van benne, szintén talált, de ő sokkal régebben itt van. Az amstaff úgy játszik vele mint egy kisbárány, tűri, hogy ledöntse, de ha csontról, vagy egyéb játékról van szó, úgy rámászik, hogy a másik még miután otthagyta is 2 percig a hátán fekszik és nyüszít, és nem mer felállni.
Mozgatni mozgatom. Nagy a kert, minden nap legalább kétszer, de van amikor többször is annyit rohangászok vele, hogy kidőljön, és akkor már nem is nagyon áll fel egy darabig. Sétálni nem nagyon szoktam vinni, ez megint egy nagy probléma, mert 10 felé húz, ha megfordulok vele, és elindulok a másik irányba, megintcsak húz, nem nagyon bírok vele, a családom többi tagja pedig nem segít. Ülni és feküdni tud. Többre azért nem tanítottam, mert bármit akarok vele csinálni, a másik odajön, féltékenykedik, majd játszani kezdenek, próbáltam, hogy elzárom, akkor a kerítés mellet nyüszögnek egymásnak, nem tudom magamra hívni a figyelmét... Na, most több problémát is leírtam, örülök, ha érkeznének megoldások. Kérlek ne szóljatok le, tudom, hogy nem egy jól nevelt kutya, de talán változtatni akarok ezen, ha felteszek egy kérdést, és csak nemrég van itt. Továbbadni nem akarom, a másik már elveszítette egy társát, akkor egész nap feküdt, alig evett, végre megint él. Nagyon örülök, ha valaki végigolvasta, kérlek válaszoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!