Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szerettek a legjobban a...

Mit szerettek a legjobban a kutyátokban?

Figyelt kérdés

Én azt, hogy mikor hazajövök egyből jön üdvözölni, a nyakamba ugrik, meg akárhová megyek az udvarban vagy a telken jön mögöttem mint egy testőr :)

Ezenkívül meg még 1000 dolgot szeretek benne, de ez az, amit a legjobban.

2012. jún. 29. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az egész kutyát úgy ahogy van!! :D
2012. jún. 29. 18:24
 2/11 compactegon ***** válasza:
hogy bármit képes megtanulni ha motiválva van mert iszonyú agya van, és hogy egy dagadt bohóc :)
2012. jún. 29. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ő az enyém ,és egy imádni való kis bohóc. Egyszerűen minden mozdulatát, minden cselekedetét imádom. Úgy imádom ahogy van!!!
2012. jún. 29. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
amit te is + neki bármit elmondhatok meghallgat ha szomorú vagyok odabújik hozzám felvidít, és soha nem fecsegi ki a titkaimat:D
2012. jún. 29. 19:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Hogy mit szeretek benne ezt nagyon sokáig tartana felsorolni de amiért nagyon szeretem az az, hogy a társam aki mindig velem van.

És úgy szeretem, ahogy van!

2012. jún. 29. 19:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy lehet nevelni mert együtt akar működni velem. Ezt úgy általánosságban legjobban szeretem a kutyákban, ezért ők a kedvenc állataim.
2012. jún. 29. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
önbizalmat adott nekem :)
2012. jún. 29. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy csak "úgy van". Mindig, minden helyzetben. Nem okoz csalódást, nem ítélkezik, nem hagyj cserben, nem fordít hátat, nem vár semmit cserében... A kutya az a lény aki teljes természetességgel csak úgy egy igaz társ.
2012. jún. 29. 21:40
 9/11 anonim válasza:
Nekem két kutyám van szóval rengeteg dolgot fel tudnék sorolni róluk. De legjobban azt,hogy minden feltétel nélkül szeret. A kutyáknak nem számít a pénz,a külső sem a luxus dolgok. Ő úgy szeret ahogy vagy és nagyon hálás állat. A kutya a számomra családtag. Ők a legjobb barátaim. Olyanok,mint a testvérek. Sosem csalódok bennük.
2012. jún. 29. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, annyit hozzátennék hogy a kutyával ellentétben, sajna gyakran testvérben és barátban is lehet csalódni...
2012. jún. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!