Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen bolha irtó szert...

Milyen bolha irtó szert tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Sajnos megbolhásodott a kutyusunk nincs valami olcsó bolha írtó szer. Scalibor nyakörv van írtja több mint 2 hónapja de úgy látszik bolhák ellen nem használ. Nem szeretnék még egyszer beruházni meg egy drága készítményre így nem tudtuk valamit ajánlani?

2012. jún. 29. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Neostomosan, bolha irtó sampon, valami olcsóbb csepp.

Amúgy nyakörv és csepp általában a kettő együtt a tuti védelem + ha rendszeresen fürdeted.

2012. jún. 29. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. Rendszeresen van fürdetve mer panelházi kutya. És ezt a Neostomosan-t milyen üzletbe lehet beszerezni mert itt csak a fresnapf van a közelben vagy esetleg állatkórházban be lehet szerezni?
2012. jún. 29. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
A neostomosant állatpatikában vettem, tavaly próbáltam ki. Az én kutyusaimnál nem volt valami hatásos. Egyébként ampulla, ami koncentrátum és többszörösére kell hígítani. Kb 500 forint egy ampulla. Hátha nálatok használ.
2012. júl. 1. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:

én 3100-ért vettem neki FRONTLINE-t és más nap már tele volt a tornác döglött bolhákkal, igaz nagy testű kuty kb olyan 45 kg.

Ezt azért írom mert ez az XL kiszerelés vagyis a legdrágább.

kis testű kutyának szerintem olyan 1500 körűl van.

[link]

2012. júl. 1. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok !

mindenképp csepegtetőset vegyetek neki(anpullásat) (gyorsabb és jobb hatás, és egyszerűbb,

2012. júl. 1. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
frontline
2012. júl. 1. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:
az a baj nekem nincs ennyi pénzem mivel én nem dolgozom anya meg nem szán ennyit a kutyára meg vettem a két kutyámnak a nyakörvet 6000ft volt és így el is úszott a maradék zsebpénzem
2012. júl. 2. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, persze hogy a cseppek a legjobbak, de ha egyszer nincs rá annyi pénze a kérdezőnek, akkor olcsóbbal kell beérni.
2012. júl. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!