Bolhák és élősködők ellen valami hatékony szer kinti kutyusoknak?
Én is Frontline-t ajánlom! Nekem macskáim vannak, régen nagyon bolhásak voltak, fürdettük őket, vettünk nyakörvet, mindent kipróbáltunk, de hiába. Végül állatorvos ajánlotta ezt. Nem volt olcsó, de azonnal hatott. Itt tudsz utánanézni: [link]
Állatpatikában biztos lehet kapni.
A bolhák szaporodását kell megakadályozni, mert ha nem tudod "eltüntetni " a kutya környezetéből, folyamatosan kezelheted.
Volt egy év, 15 éve , amikor nálunk is reménytelen küzdelemnek tünt a bolháktól megszabadulni. ( sűn, macskák bolha gyárak) Akkor Program tablettával ( viccesen bolha fogamzásgátlónak hívtam) és Frontline-vel. Megszabadultam tőlük.
Azóta elég a Frontline , ami kombinált védelem a bolha és kullancs ellen.
én tapasztalatom h.kullancsra a killtix nyakörv a legjobb de ez bolhára nem 100%. bolhára meg a frontline a legjobb de ez meg kullancsra nem 100%.
az insecitide spry jó bolhára meg kullancsra,tetüre hangyákra a helyükre fújni is jó
PRAC-TIC spot-on ( rácsepegtetős ) állatorvosoknál kapható, vagy feliratható, mert vényköteles .
erős anyag, nálunk tökéletesen bevált ,5 hétig jó .
testsúlytól függően 1400-2200.-ft / adag / 4-5 hét.
vagy kiltix ( de állítólag egyes agresszív kullancs faj már immunis rá ?? :):):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!