Mit csináljak, hogy a kutyák ne pisiljék ki a füvet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:11
1/5 A kérdező kommentje:
A Dog Rocks-ot próbálta már valaki?
2012. jún. 29. 13:22
2/5 Szilvi & Argos válasza:
Nem próbáltam, mivel nálunk csak gaz van sajnos, vagy még az sem, mert kiég :D
Ami segíthet, napi legalább 2 hosszú séta, és akkor nem a kertben pisilnek a kutyák...vagy a gyepes részt lekeríted és csak felügyelet mellett engeded be őket, a pisilést meg azon a részen egyszerűen megtiltod
3/5 anonim válasza:
Itt a kutyának le van kerítve az udvar bő fele, ahol a kapubejáró van, és a garázsom. Nagy hely neki, pisil is, de soha nem tapasztaltam, hogy kiégetné a füvet. Még ahol ürit, ott sincs fűhiány. Nem tudom, de a dog rocks lehet jó.
4/5 anonim válasza:
Ha eleget sétáltatod, akkor "kerttiszta" lesz. Naponta háromszor. Ez az egyetlen módszer. Mellette ivartalanítás természetesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kb 15-20 nm fű van ezért nem igazán lenne értelme elkeríteni.
Kedves utolsó pedig abba belegondolhatna, hogy nem csak hobbikutyákat tartanak az emberek.
2012. jún. 29. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!