Erről a kutyaviadalról mit gondoltok? (nincs benne vér, szétmarcangolt kutyák stb, nézzétek meg)
http://www.youtube.com/watch?v=Vkbd7yMxSQc
Ez ha jól tudom japánban legális. De ezek a kutyák inkább bírkóznak,mintsem harcolnak nem?
Én eddig nem tudtam,hogy ott ilyen egy kutyaviadal,természetesen mint állatbarát undorodom a kutyaviadaloktól (tipikus game pit viadalok jutnak eszembe a szóról) ,de erről most nem tudom mi a véleményem. Ti mit gondoltok?
Nekem azért vannak kétes érzéseim,mert ez játéknak tűnik nekem,semmilyen agressziót nem látok.
Meg a kutyákon látszik,hogy szépek,egészségesek,jól vannak tartva.
Az én kutyám a futtatón is ugyanígy játszott-birkózott más kutyákkal.
Ebben nem láttam semmi viadalszerűt. Az a fél, amelyik a domináns pozíciót vehette fel, folyamatosan csóválta a farkát, a megadó pedig próbált feltörni és megfordítani a helyzetet - ha sikerült, ő csóválta a farkát. Szerintem itt a kutyák inkább dominanciajátéknak tekintik ezt, nem öldöklésnek.
Nem mondom, hogy számomra ez szimpatikus, mert bezárni két kutyát és nézni, ahogy megpróbálja valamelyik átvenni a vezetést és ezen nevetni - szánalmas. Sekélyes, embertelen szórakozás. De az tény, hogy ha választani kell, inkább ez, mint a hagyományos, vérengzős viadal.
szerintem aki ilyen célból tart kutyát, vagy bármilyen állatot, az egy aberrált állat!!!!!!És őket kéne szétveretni!!!!
Nekem teljesen mindegy, hogy folyik e a vér vagy sem!!
Igen abban lehet valami,hogy sekélyes szórakozás,egyetértek.Állatkínzásnak nem nevezném.
Durvább biztos nem lett,ennek nagy múltja van japánban,és ha harap valamelyik kutya(nem fog),akkor rögtön kizárják a versenyből.olyan mint a pankráció,vagy bikaviadal,családsotúl járnak rá az emberek. Ettől függetlenül hülyeség,ebben igazatok van
Ezek tosa inu-k. Gyakorlatilag a szumo szabályai szerint kell küzdeni a két kutyának. Amelyik kutya harap azt azonnal kiveszik a tenyészállományból. Vér nem folyhat. Itt van a kép amikor teljes díszben van a kutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!