Kinek mi a kedvenc kutyafajtája és miért?
Nekem a yorki, mert nekem is az van és nem divatból.
Nektek?
Komondor!
Gyönyörű, nagyon jó természetű fajta...és hihetetlenül jó házőrző!
Nekem sajnos nincs, de talán majd lesz a későbbiekben:)
Kiállításon láttam, simogattam, nagyon jó kutyák...1 évesen 60 kiló felett vannak:D
De szinte minden kutyust szeretek, itt vannak még:
kuvasz, magyar vizsla, puli, mudi, pumi, erdélyi kopó, bobtail, bearded collie, újfundlandi, landseer, bernáthegyi, lengyel-alföldi pásztorkutya, schapendoes, tibeti terrier, golden retriever, labrador retriever, skót juhászkutya, német juhászkutya, berni pásztorkutya, beagle, yorki, havanese, bolognese, coton de tuléar, bichon frise, basset hound, angol véreb, orosz fekete terrier, délorosz juhász, kaukázusi juhász, közép ázsiai juhász, moszkvai őrkutya, lajka, husky, malamut, orosz agár, afgán agár, skót szarvasagár, boxer, staffodshire bullterrier, amerikai staffodshire terrier, angol bulldog,rottweiler, wolf spicc, csau csau, tacskó, pireneusi hegyikutya, abbruzzói juhász, szlovák csuvacs, tátrai juhász, flandriai pásztorkutya, airedale terrier, westie, cairn terrier, border collie, dobermann, német dog, bullterrier, miniatűr bullterrier, tibeti masztiff...
A keverékekért nem vagyok oda annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!