Amerikai staffordshire terrier,pitbull terrier,bullterrier... mert erősek,izmosak,karakteresek,bohócok,okosak,imádnivaló,temperamentumosak mint én,bátrak,vakmerőek,jó sport,agilyti,örző-védő,családi kedvenc,mentő,rendőr kutya egyszóval mindenes és nagyon odaadó,és hihetetlenül szeretnek!!! nekünk pitünk van,de rem nemsokára lesz egy kislány sztafink is!
2009. júl. 8. 17:13
12/23 anonim válasza:
Nápolyi masztiff:)
Annyira gyönyörűek és tekintélyt parancsoló megjelenésük van, és jól áll nekik az a nagy bőrfelesleg:) Ha egyszer kertes házam lesz biztos hogy egy ilyen kutyám lesz:)
2009. júl. 8. 17:31
13/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek mennyi kedvence van:)
2009. júl. 8. 17:37
14/23 anonim válasza:
Nekem a kuvasz, a kinézete és a természete miatt! És ezallatt nem a tévhitekre gondolok, hogy megbolondul, hamis... hanem arra hogy a gazdájáért, a családjáért az életét is feláldozná, és hogy nem egy olyan kutya aki az állandó babusgatásra vágyik, hanem arra hogy a gazdája kedvébe járhasson, megvédhesse őt.
2009. júl. 8. 18:15
15/23 anonim válasza:
- Vizsla: nagyon szépek, okosak
- Törpeuszkár: barátságos és hiperaktív ;)
- Mopsz: imádnivalóan aranyosak
- Golden Retriever: lásd: vizsla. :)
Amúgy szinte mindenfajta kutyát szeretek, ezek csak az abszolút favoritok. :))
2009. júl. 8. 18:25
16/23 anonim válasza:
Nekem nagy álmom egy Moszkvai őrkutya...csodálatos egy jószág!:)
2009. júl. 8. 19:45
17/23 anonim válasza:
Nekem Németjuhászom volt és hihetetlenül okos volt!! Most yorkim van ő kis szeleburdi ugrálós :) Mindkét fajtát imádom!
2009. júl. 8. 20:53
18/23 anonim válasza:
Bullterrier.
Hogy miért?A humora és a gazdi iránti szinte beteges rajongása miatt.
És olyan szerencsés vagyok,hogy enyém lehetett 17 évig Jingo,a Tökéletes,a világ legjobb kutyája(természetesen bullterrier volt).
2009. júl. 8. 21:15
19/23 anonim válasza:
cocker spániel- okos és imád engem
kaukázusi juhászkutya- mellette nem kell tartanom semmitől, viszont makacs,önfejű
2009. júl. 8. 21:17
20/23 anonim válasza:
Ha jól láttam, még senki sem írt a bishon havanese kutyusokról. Nekem az van, tündéri, nagyon okos, szófogadó, egyszóval imádni való!
Egyébként minden kutyus szeretetre méltó, és megbízhatóbbak bárkinél. Csak szeretetet kaphatsz tőlük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!