Nálatok a kutya az családtag, vagy csak szimplán egy kutya?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 17:14
21/29 Szilvi & Argos válasza:
5 éves roti-nj keverék.
Családtag. De ez nem jelenti azt, hogy minden meg van neki engedve és bármit bármikor megtehet!
Szigorú szabályokat kell betartania, cserébe minden szükséglete többszörösen ki van elégítve...
23/29 anonim válasza:
Családtagok. És nem mindig vannak kutyaként kezelve... mindig is imádtuk az állatokat. Természetesen a cicák is családtagok :)
24/29 anonim válasza:
Nálunk több kutya van, de mivel kinti kutyák, és a család tipikus pásztordinasztia, ezért félig munkaeszköz a kutya, de persze mindenük meg van, óljuk van, enni inni kapnak. Házba nem jönnek be, ha engednénk nekik akkor sem. Nincsenek elkényeztetve, a mai napig munkára vannak fogva, a Hortobágyon lakunk, állatokat terelnek. Ez a pulikra vonatkozik, de a háznál egy labrador keverék is van, neki nincs nagyon dolga, csak maximum őrzi a pásztorszállást, terményt. Attól hogy nem az ágyból másznak elő, az egész család szereti a kutyát, nélküle nem olyan az élet itt se, a nem sok beszédű pásztoroknál sem.
25/29 anonim válasza:
Nagyon barátságos, lány, német juhász-rottweiler keverék, 2 éves, Borka a neve, családtag, kutyaként kezelve ^^
Ott van a szájában a csontja, de nyomja hozzám a fejét hogy simogassam meg ^^
26/29 anonim válasza:
Családtag és még annál is több(sajnos nem tudom kifejezni hogy mit is jelent nekem)!
27/29 anonim válasza:
Nekem nem családtag, de nem is szimplán csak egy kutya. Inkabb ugy mondanam, hogy a baratom :).
29/29 Fenyvesi Olívia válasza:
Egy kutya én szerintem egy családtag! Az enyémmel pl. úgy viselkedek mintha a tesóm lenne :D de szerintem megérdemli! Ráadásul minden kutya megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!