Ezt nem lehet előre megmondani sajnos. Viszont a hirdető elmehet a bús p..-ba, a menhelyek tele vannak keverék kutyákkal, ez meg még szaporítja is őket, pénzért, eszem megáll...
2012. jún. 28. 07:50
2/9 anonim válasza:
Hát van jó pár törzskönyves agár, ami szintén agár-dog mix. Szóval majd egy kiállításon lehet fel sem tűnne a különbség. :-)
Eteti, oltást is kap gondolom, pénzt kér érte. ha neked ez igy tetszik akkor megveszed, ha nem akkor tovább lapozol.
2012. jún. 28. 08:06
4/9 anonim válasza:
én nagyon szeretem a mixeket. szerintem az a jó kutyaválasztás amikor kölcsönösen a gazdi meg a kiskutya egymásba szeretnek.
a természet szerintem jóval fontosabb, mint a tökéletes külső :-)
2012. jún. 28. 08:30
5/9 anonim válasza:
Hát alapjában véve nem etikus egy keverékért pénzt kérni.De ha ez a 6ezer forint tartalmazza a féreghajtást,chipet,és 1 oltást akkor korrekt szerintem. Ez egy jelképes összegnek mondható,nem hasznot akar belőlük húzni a gazda (ha chipelve oltva féregtelenitve vannak) .
2012. jún. 28. 08:46
6/9 anonim válasza:
Most őszintén, 6 ezer forintért milyen hasznot tud belőle huzni????
2012. jún. 28. 09:33
7/9 anonim válasza:
Semmi haszon, még az etetésüket sem futja, lévén nagy kölykök. Nem csúnya kutyusok, és aki szereti a fajtát, hát megveszi.Némely menhely is kér 5000 ft-ot a kutyusért,vagy egy zsák kutyatápot és lehet, hogy parvo-t, kennelköhögést viszel haza vele.
2012. jún. 28. 10:08
8/9 anonim válasza:
Legalább a gazda kiírja hogy a kutyusok nem fajtatiszták. Nekem az egyik rokonom vette egy "fajtatiszta" kölyköt (természetesen tk. nélkül) és amikor a kutyus felnőtt nem is úgy nézett ki mint fajtatiszta társaik. És amúgy ha figyelembe vesszük a chippet és az oltásokat akkor reális.
2012. jún. 28. 11:02
9/9 anonim válasza:
Eleve vicc a hirdetés. Mi az, hogy fajtatiszta agár? Olyan nincs. Fajtatiszta angol agár, magyar agár... stb van. Szóval milyen agár? Magyar? Angol? Sloughi? Ha van tk-ja akkor ezt alapból illene kiírni.
Én biztos, hogy nem vennék ilyen mixet, de vannak akik esküsznek a vmilyen agár mixre. Szíve joga mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!