Westie kiskutyám napok óta tüsszög. Lehet allergiás?
westie kiskutyádat már napokkal előbb el kellett volna vinned dokihoz.
Gondolom,ha ilyen drága fajta kutyád van,nem a pénz a probléma.
nem probléma a pénz-én nem ezért nem vittük
te minden tüsszentésre orvoshoz mész?
pont ezért kérdeztem,mert más gond nincs vele-vidám,fürge,eszik,nem hány.
köszi az elsőnek
Első vagyok:
Esetleg ha nem javul akkor "csak" hívd fel a dokit,hogy ez ebben a helyzet ben baj-e és tuddsz-e valamit csináéni Te vagy vidd el hozzá?
Egyébként a levegőre elég nehezen lesz ez a faj allergis sőt akármelyik kutyafajta is.Ja és keress jó álaltorvost és ilyen pénzéhes b@armot :)
Megint vagy még minidg az első vagyok :) :
Egyébként amilyen tiszta Mo. a sok smog cigi meg ilyenek nem csoda hogy tüsszögnek a kutyusok.Nemtudom hol laksz,de ha pesten akor nem lepödök meg.
Kérdezőnek:ha egy nap után nem múlik el a kutzyám baja,igen.
Egyszer csúnyán megjártam:nem evett a kutya,fogyott,de jó kedve volt,játszott meg minden.
Felületesen ránézett a doki,azt mondta,rendben van,nincs gond,adott neki étvágygerjesztőt.Pár nap múlva megint elvittem egy másik dokihoz,kiderült,hogy sajnos van,méghozzá komoly.A kutyát súlyos gyomorproblémával SOS műteni kellett.
Ebből azért tanultam.
köszönöm a sok választ
igen,Pesten lakunk-bár kertes házas részen-de én is valami porra gyanakodtam
ez valóban egy "érzékeny"kutyus,de inkább idáig a gyomrán,meg a bőrén tapasztaltam ezt.
mindenképp telefonálok-én is erre gondoltam elsőre
nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget-főleg,aki többször is irt.gondolom neked is van kutyusod...
többször íros vagyok :)
Igen van kutyusom 1 éves
Szia!
Nem rég volt egy vendégem a kozmimban,és arra panaszkodott,hogy sokat tüszög a kutyija!Elküldtem orvoshoz toklászt szívott be a nozijába!Sztem vidd el dokihoz!Az a tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!