A bichon havanese körülbelül hány évig él?
Pont a kisebb méretű kutyák élnek tovább. A környékünkön van 2 törpe uszkár is, akik 16 és 17 évesek. Nekem is havanese kutyám van és én továbbra is úgy tudom, hogy 15 éves az átlagos élettartamuk. Persze az is számít, hogy milyen körülmények között élte élte le ezt a 8 évet a kutyus, ha szuka, akkor pl. hozott-e le legalább egy almot, mert ez is rövidítheti az élettartamát.
Egyébként nem lehet tudni előre, hogy egy kutya mikor fog elpusztulni. Lehet lesz egy kölyök kutyád, aki 2 évesen belehal egy betegségbe, vagy daganatba, de lehet, hogy elhozod ezt a 8 évest és még 7-8 évet töltötök együtt. Ezt senki sem tudhatja előre! Ráadásul pár hónap alatt is meg lehet szeretni annyira egy kutyát, hogy bármikor fog meghalni, mindenképpen megviseli az embert. Nem számít, hogy 3 hónapot, vagy 8 évet tölt veled! Én azt mondanám, hogy vedd magadhoz nyugodtan mindenképpen sok örömöd lesz benne!:)
16 évig nem élnek ezek a fajták! Max. 14-15 inkább 14
nyugottan örökbe fogadhatod ha elég az a 6-7 év ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!