Linkelnétek be képet a kutyátokról?
Figyelt kérdés
Fajtiszta, keverék, kicsi, nagy, közepes, mind1, csak kiváncsi vok :)2009. júl. 8. 11:53
31/40 anonim válasza:
Arra gondoltam most mi is ki fogjuk próbálni a rövid szőrt. :)
Nektek mennyibe kerül a kozmetikus? És kb. hány centisre szoktátok vágatni a kutyusod frizkóját? :D
32/40 anonim válasza:
Szia! Van mikor 3200Ft-ot fizetünk és van mikor 3600Ft-ot. Az, hogy ez miért változik ennyit nem tudom. Kb 2 centis a szőre. Nagyon jó nyárra, mert nincs annyira melege.
33/40 anonim válasza:
Nekem egy most kétéves labrador-német vizsla keverékem van, egy tünemény!
Így kezdődött minden, az első nap, amikor elhoztuk a menhelyről.
Egy idő után az esetlen bolondból laskafülű kisasszony vált:
És nőtt...
És megnőtt annyira, hogy segíteni tudjon a kertben is :)
És aztán a kutyasuli sem maradhatott ki az életünkből:
No, ez rövid történetünk, ő az első kutyám, de már megvan a BH vizsgánk is, és törtetünk :)
34/40 anonim válasza:
35/40 anonim válasza:
a legfrissebb kép róla:
36/40 anonim válasza:
37/40 A kérdező kommentje:
az összes kutyus nagyon tündéri! sajnos tegnap nem tudtam megírni, mert nem volt időm idejönni, de nagyon nagyon cukik!! :)
2009. júl. 9. 10:11
38/40 A kérdező kommentje:
a videók is nagyon jók :), megnéztem az összes linket, és annyira aranyos kutyáitok vannak :)
2009. júl. 9. 10:17
39/40 anonim válasza:
Itt az én 2 hónapos beagle-m.
www.joey.kepeim.hu
40/40 anonim válasza:
Itt az én beagle-m. Joey 2 hónapos.
www.joey.kepeim.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!