Linkelnétek be képet a kutyátokról?
Figyelt kérdés
Fajtiszta, keverék, kicsi, nagy, közepes, mind1, csak kiváncsi vok :)2009. júl. 8. 11:53
22/40 anonim válasza:
Húú a boxos nagyon gyönyörű, de a többi is.
23/40 anonim válasza:
6hetes palotapincsim :)
24/40 anonim válasza:
25/40 anonim válasza:
26/40 anonim válasza:
27/40 anonim válasza:
7 hónapos... :)
Utolsó voltam. :)
28/40 anonim válasza:
A yorkis gazdinak üzenem, nagyon édes, nekem is yorkim van én is töltöttem fel ide képeket...am miért hullámos a szőre? vagy hosszú? a hullámos szőr vitamin hiányt jelent.
29/40 anonim válasza:
A yorkis gazdi vagyok.
Kössziii!!! :) Láttam még egy yorkit itt, szerintem te vagy az, aki feltette a kérdést, hogy miért utálják annyian ezt a fajta kutyust. Igaz? :)
Na ahhoz én írtam egy választ..... :)
Azért ilyen a szőre mert nem volt kozmetikusnál és még csak ki sem volt fésülve aznap, Mazsola pedig annyit szaladgál, hogy lehetetlen szépen tartani a szőrét. Mikor frissen fésült, nagyon szép...amúgy meg kócos. :)
Te vágatod a kutyusod szőrét?
30/40 anonim válasza:
Szia! Igen én tettem fell ezt a kérdést meg azt is kinek mi a kedvence...nagyon köszi hogy válaszoltál és pozitívat is hallottam a yorkiról. köszi. Igen 2 havonta megy kozmetikushoz. Nyáron jó a rövid szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!