Kutyáknál pontosan mi okozhat hasmenést?
Ugyanazt ette mint eddig,semmi mást nem is kapott tegnap,ma mégis 4x ment már a hasa,párom most vitte le már 3x székelt és húzza a fenekét a földön. Másik kutyának semmi baja nincsen:/
Elvigyem dokihoz mindenképp,vagy majd elmúlik? Mert doki ilyenkor elkér 5-6 ezer ft-ot ami hónap végén elég húzós,de ha kell elviszem,bár már volt neki ilyen akkor elmúlt magától.
De mi a franctól fosik alig evett tegnap?:/
Ha a kutyámnak baj van a gyomrával főtt rizst adok neki. Attól biztos, hogy nem lesz baja.
Az én szemem azon akadt meg, hogy a kutya húzza a fenekét a földön. Ez akár bélféregre is utalhat, ezért én elvinném a kutyát dokihoz. Bár ennek meg ellentmond, hogy alig eszik.
Köszönöm a válaszokat!
Most jól van,kapott játékot most futkározik,folyamatosan dobáljuk neki,délelőtt volt csak levert.
Biztos valami vírus,remélem másik kutya nem kapja el.
6kor visszük le legközelebb,megnézem hogy menni fog -e a hasa,de most nagyon jó kedve van!
Tanácsokat megfogadom,diétáztatom,most csak tápot raktam ki neki akkor az nemjó? Bár nem evett még belőle egy falatot se.
Nem kerti kutya,panelban lakunk.
tudom,ismerem ezt a szabályt csak nemigen tartom be:S
Konyhára rálátásra vagyok,arra figyelek hogy akire vigyázok kutya,véletlenül se menjen be felügyelet nélkül,éjszaka meg becsukom az ajtót,Lüszi meg nem eszik bele más kajájába:)
Nem akkora katasztrófa azért,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!