Mindig éhes a kiskutyám! Mit tegyek?
Ne, ne adjon többet, ha a kutya jól néz ki.
Az én kutyám, ha kiraknám elé a tápos zsákot, hányásig enné magát, majd utána újrakezdené és így néz ki jól, ahogy van. Csak éppen éhen kórász.
A legtöbb kutya annyit eszik amennyit eléraksz. Ez a ragadozóösztön,ha kaja van annyit kell zabálni amennyi van,hisz ki tudja mikor lesz legközelebb.
Viszont a te kutyusodnap nem kell koplalnia,minden nap van étel,ezért ha többet adsz neki egyrészt el fog hízni,másrészről megszokja,hogy hisztizéssel ,sírással megesik rajta a szíved és eléri amit akar:) Ne adj neki többet.
Ha jó minőségü a táp (milyet kap?) és a kutya energikus, fejlődik, jól néz ki, akkor ne adj neki többet. A zacsin irt mennyiség valóban irányadó, de nem lehet pl másfélszereset adni , én max 10%ban térnék el tőle... A labrador tényleg nagyon koldulós fajta, jobb ha megszokja most, hogy nem kuncsoroghat folyton, mintha később se enni, se főzni nem lehet tőle, folyton résen kell lenni nehogy ellopjon vmit, stb.
A gyereknek se adunk két tábla csokit, pedig kéri is és meg is tudná enni, de MI TUDJUK, hogy nem jó neki.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Eukanuba Junior-al etetem (Ausztriában élünk, osztrák táp, Az állatorvosunk ezt ajánlotta). Viszont amikor megyünk Magyarországra, tervezzük, hogy veszünk Royal Canin-t...
Szóval a táp minöségével sincs baj remélem, de ennek a tápnak a zacskóján vannak az adatok természezesen, amiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!