Egy labradornak elég egy 2,5 méter szer 3méter-es kennel?
A kutyust reggel délben este vinném sétálni....
Este lenne bezárva és reggel 6-7:30 ig lenne reggel kiengedve aztán 7:30 tól 14:00 lenne bezárva...... majd este 14:00 tól 19:00 ig lenne kiengedve.....
Az úgy jó?
Az egész kert lehetne a kennel.
Mi a gond? Virágokat féltitek a kutyától, vagy miért szeretnétek, hogy kennelbe legyen?
A kennel jó dolog is lehet. Van, amikor jobb, ha a kutya valamiért el van zárva. Pl kölyöknek is jobb, amikor nincs felügyelet alatt az udvaron.
Végül is ez a méret a folyamatos kenneltartás előírása. Ha normálisan van a kutya tartva, senki nem fog szerintem az udvarotokba bemenni méricskélni.
Szerintem elég neki az a kennel,a lényeg,hogy minél többet sétáltasd és foglalkozz vele. A legtöbb kutya az udvarban is csak döglik,amig a gazdi haza nem ér ha egyébként eleget foglalkozol vele:D
Meg ha nincs szemelőtt pl arra is kevesebb az esély,hogy ellopják,benyulkáljanak hozzá,megmérgezzék stb.
Szerintem kutyát nem kennelben kell tartani, se nem láncon!!!!!!Ha valaki kutyát szeretne akkor meg kell nevelni,és nem lesz vele semmi gond!!
Te mit szólnál hozzá ha egy kis lyukba lennél zárva annyi ideig mint amennyire te szeretnéd bezárni a kutyát?????
Szerintem nagyon nem esne jól!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!