Ha Orijen táppal etetek, akkor vélhetőleg nincs más táplálékra szüksége?
Figyelt kérdés
Persze,azért néha befigyelne egy kis zúza,vagy farhát. Bichon havanese.2012. jún. 26. 22:24
1/7 anonim válasza:
Pontosan :) Az Orijen elég jó táp, az ilyenek mellé nem is szabad túl sok kiegészítőt adni, hacsak nincs valami különleges oka (betegség, extrém nagy termet, stb.), mert felborítja az egyensúlyt.
2/7 anonim válasza:
Gyümölcs, zöldség még így is korlátlan mennyiségben mehet.
3/7 Maxitabi válasza:
Orijen mellé csak a házi kiegészítés kell (lásd előttem szólók): gyümi, zöldség-amit megeszik,esetleg túró, egy-egy tojás, kefír, vagy ahogy említetted:nyers hús-csont. Persze akkor az adagot csökkentve-tehát rosszul írtam:helyette.Nálunk is van még néha egy-egy jó minőségű konzerv is,ill kókuszreszelék rá minden nap-most kísérletezünk,mert állítólag a kullancs ellen jó (azóta nem találtunk benne, de persze scalibor is van)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megfogadom.
2012. jún. 27. 09:14
5/7 anonim válasza:
Ez a kókuszreszelék komoly?:D
Nem is hallottam még ilyenről:O
6/7 Maxitabi válasza:
Igen, kvittagirl, német fórumokon találtam, mert sok kullancs környékezte meg a kutyát, hiába van scaliborja, bele is mentek. És fontos volt, hogy természetes legyen!!Valami olyan illóolaj van benne - ne kérdezd mi-amit a kullancsok állítólag nem bírnak.
Amúgy egy kanál a száraztápra (simán megeszi)naponta, és be kellene dörzsölni kókuszolajjal a kirándulások előtt... hm.. hosszú szőrű kutyánál izgalmas lenne. Így marad a reszelék. Azóta (2 hónap) egy volt benne összesen. A másik pedig a fokhagymapor - de az szagosabb és elvileg nagy mennyiségben mérgező a kutyára.
7/7 anonim válasza:
Én kutyámba 2 év alatt egyszer sem volt kullancs mondjuk,pedig félhosszú szőrű,de ezt le is kopogom,de ezt megjegyeztem ezt a kókuszreszelékes praktikát azért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!