Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hatásos bolha írtás -> hogyan?

Hatásos bolha írtás -> hogyan?

Figyelt kérdés

Pár napja van 1 palotapincsim aki 6hetes.

Elvittük az állatorvoshoz és ott kiderült hogy bolhás.

Azt mondta hogy ilyen kiskutyának se bolha nyakör se semi más nem való csak ez a spray -> [link]

De neki el fogyott a rendelőbe ezért magunktól vettünk és az orvos nem tájékoztatott minket hogy ez pontosan hogyan kell , az tmutató meg kicsit "relytélyes"

Szóval AKI HASZNÁLT MÁR IET V ISMERI az írja le hogy hogy kell használni ?

Mi már tegnap befujtuk a kutyust de még mindig vakarózik , látszik h már valamennyire segített de még nem az igazi .

Többször kell befújni ? mert az útmutató mintha nem azt írná ... Meg am ez elég drága 5000 ft akor nem hiszem egy kezelésre rákéne fújni az egészet .

De viszont még nem "gyógyult" meg teljesen ..szóval nem tom mit tegyünk ???!!! :S

2009. júl. 7. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem a fekhelyére is fújjatok meg ahol játszott stb.!
2009. júl. 7. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Kell egy kis idő, mire hat a készitmény. A legjobb modszer kistestü kutyáknál, ha gumikesztyüvel beledőrzsőljük a bőrébe. A kutyus fekvőhelyét és a tartozkodasi területét pedig domestosszal kell kitakaritani.
2009. júl. 7. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Olvasd el az adagolást! Hiszen súlyra és méretre meg van szabva mennyit kell ráfújni.

A helyét takarítsd, bolhátlanitsd! Minden olyan helyet nézz át ahol a bolha megtelepedhet, hogy ne fertőződjön vissza.

2009. júl. 8. 07:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !! :)

Hát az adagolást elolvastuk de igazából kicsit szerintünk hülyeség. Ugyanis azt íeja h úgy kell befújni h vizes hatást keltsen vagyis sokat de ez 6 fújásba akarja elérni..az pedig semmire se olt elég ..mi többet fújtunk rá.. nincs semmi baja :)

Amugy mostmár kezd javulni valószinű h télleg csak a hatóideét kell megvárni ...

2009. júl. 8. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Program tabletta!+

2009. júl. 8. 20:23
 6/6 anonim válasza:
Az én palotapincsim is küzd ezzel a problémával...mondjuk ő a macskától kapta el...de mi elmentünk kutyaboltba és ott ajánlottak olyan bolhairtó szert,ami kis ampullába van és az egészet rá kell önteni egyszerre a farkától végig az egész gerincén...én is bízom benne,hogy az én kutyusomnak is jó lesz...próbáld ki és nem is olyan drága 700-800 forint
2009. dec. 1. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!