Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen hatásos bolha és...

Milyen hatásos bolha és kullancs irtók vannak? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat írjatok ami nem 4-6 hétig tart és vagy 3-6 ezer forint.Az ára lehet olyan max. 4000.ft,De akkor 4-5 hónapig legyen jó.
2009. aug. 16. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem bolhairtó nyakörv.
2009. aug. 16. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy azok a párszáz forintos nyakörvek nem érnek semmit. De köszönöm a választ!
2009. aug. 16. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

ilyen nincs.

a bolhaírtó nyakörv, ami 6-7 hónapig tart, de:

1. nem minden kutya viseli el magán, vn, amelyik allergiás rá

2. nem minden gazdi viseli el a szagát, főleg lakásban tartott kutyánál

3. ezekből rengeteg gagyi van, csak Kiltix-et vegyél, mert a többi egy kalap sz.rt se ér...

ezenkívül ottvannakmég a cseppek, amik egy hónapig védenek, és (sztem) sokkl hatásosabbak, mint a nyakörv, és szagtalan ;)

viszont kb. 2-3-4 ezer Ft. a jobb

Pl.: Advantix, Frontline, Frontline Combo, stb...

én a cseppeket ajánlom, drágább, de sokkal jobb!!

2009. aug. 16. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! igen,lehet h az lesz,csak azokkal az a bajom h csak 1-1,5 hónapig bírják.

És mi a véleményetek a skudo-ról?Úgy hallottam ez is hatásos,4-5 ezerbe kerül,de 10 hónapig tart.

[link]

2009. aug. 16. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!