Kutyaimádó kérdése:
Mi a véleményetek a zooplusz.hu -ról?
Figyelt kérdés
Ha szerintetek jó és megbízható, akkor onnan rendelnék eukanuba puppy tápot.... Tapasztalatok?2012. jún. 26. 13:09
1/6 noesamuel válasza:
nincs tapasztalatom, mégcsak nem is hallottam róla ezelőtt, de átfutottam a lapot, és nagyon jó árakon dolgoznak a gyerekek, még a webkutyát is üti, amiről eddig azthittem hogy a legolcsóbb.
azt hogy mennyire megbíhatóak, nem tudom, de nemhiszem, hogy csalók lennének.
jövőhéten kipróbálom.
2/6 anonim válasza:
Valóban nem rosszak az áraik, de a zoofastot még így sem verik. Ott 2ezerrel olcsóbb az Eukanuba Puppy Medium Breed illetve 9ezer fölött ingyenes a házhozszállítás. Nekem jobban megéri, és őket már ismerem, korrektek is.
3/6 Maxitabi válasza:
Eredetileg német áruház, de van Európában több országban is saját oldaluk, nem hiszem, hogy ne lenne megbízható.Náluk például olyan jó minőségű tápok is kaphatók, ami Mo-n máshol nem.
4/6 anonim válasza:
Azt nem ismerem, viszont a Eukanubától a mi kutyánknak fájta hasa. (Szintén kicsi még.)
5/6 Maxitabi válasza:
Biztos eukanubát akarsz venni?? az iams=eukanuba állatkíérletekről évek óta keringenek videok és cikkek a neten. (nem egyszerű etetéses kísérletről= kóstoltatás van szó!!)
És vannak sokkal jobb összetételű, vagyis magasabb hústartalmú, gabonamentes tápok ennél, biztosan találsz!
6/6 A kérdező kommentje:
Ezeket nem értettem
2012. jún. 28. 14:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!