Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen házi módszerrel lehet...

Milyen házi módszerrel lehet elűzni a gilisztát a kutyából?

Figyelt kérdés
pénteken hoznak gyógyszert, de addig is mit tehetnék érte? Alig eszik, nem voltam itthon sokáig és anyuék nem vették észre mibaja...:(
2012. jún. 26. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha súrolja a fenekét, akkor bűzmirigy baja van. Ki kell üríttetni neki. Az én labradoromnak is ez volt a baja. Egy emberséges, és jó állatorvos azt mondta nekem, hogy ha beviszem a rendelőbe, akkor elaltatják, és kikaparják neki, de mivel hatéves kutyáról van szó, nem ajánlja. Mondtam neki, hogy anyagilag sem vagyok valami fényesen most, mit tanácsol. Azt mondta, hogy kössem ki a kutya nyakát pl. egy fához, de szorosan tekerjem körbe, hogy ne tudjon mozogni. Aztán az egyik ember a végbélnyílásánál megnyomja, a másik meg felfogja vattával a kiürülő valamit. Nem biztos hogy ezt mondta pontosan, de valami ilyesmit mondott. Régen beszéltünk már. Szóval nem féreg van benne, hanem bűzmirigye megtelt
2012. jún. 26. 14:58
 12/12 anonim ***** válasza:

"Jó" doki lehet aki egy bűzmirigy kinyomást kaparva akar elintézni, illetve elaltatja a kutyát, neked meg azt ajánlja, h kösd ki....

Ha nincs begyulladva, akkor nem okoz fájdalmat a kutyánka. Ha be van, akkor úgyis dokihoz kell vinni, mivel gyógyszert kell kapnia.

2012. jún. 26. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!