Mit tegyek? Merjek venni vagy ne?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kutyát olaszországból,de olvastam,hogy elég sok a C-s csípőjű kutya amit tenyésztenek.De itthon nem igazán elfogadott ahogy néztem a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület oldalán(nincs C-s csípő).2012. jún. 25. 07:52
1/1 anonim válasza:
Fogod magad és megnézed a venni kívánt kutya törzskönyvét és legalább a szülők és nagyszülők szűrési eredményeit.
Egyébiránt C-s csípőjű kutyával még nem tilos tenyészteni, de illik csak A-s kutyával párosítani. Az meg h valakik általánosítanak h az olaszoknál tök sok a C-s csípőjű kutya ez így nem igaz. Az én kutyám Olaszországból való és A-s a csípője és a felmenői is mind mentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!