Igaz, hogy vannak kutyák, amik azonnal megeszik a gyereket, ahogy az elesik és a földre kerül? Malamut? Egyéb?
Például a malamutról mondják, főleg róla hallottam rengeteget, hogy azonnal széttépi a gyereket, akivel egy perce még játszott, ha az elesik.
Két kérésem van: most ne hordjanak le a malamut tulajdonosok, mert én csak feltettem egy kérdést, nem állítottam semmit. A másik, ha van egy 14 éves fiad, aki 160 centi, akkor nem ugyanarra gondolunk. Hanem, ha például van egy 6 éves gyerek, aki játszik egy kutyával. Én még tinédzser vagyok, szóval nem gyerek mellé keresek kutyát, vagy ilyesmi, csak érdekel, hogy ezek igazak-e.
Milyen más fajtára igaz még, feltéve, hogy igaz?
Pontosan ismerem nagyjából a történetet, mert kutyás barátom lakik abban a házban. Persze, nem 100 %-ban tudok mindent, mert nem foglalkoztam vele annyira és így nem ragoztuk túl a dolgot, amikor megtörtént.
A lényeg, nem "ette" meg a gyereket. A gazdák sokban hozzájárultak a történtekhez. Sajnálatos, hogy egy kisgyerek élete ért véget emberi hozzá nem értés miatt.
Gondolom a kutyát meg elaltatták, nem?
Amúgy én hiszek neked, csak sok ilyet hallani úgy általánosságban is, anélkül, hogy történet fűződne hozzá.
Itt egy cikk a sok közül.Persze, ez is csak egy a sok közül, amit egy újságíró összeszedett az esetről.
Látod, már el is felejtettem, hogy ikrek voltak az áldozatok.Igen régi eset volt.
24-es, köszi!
23-as, te jól érzed magad, hogy arc nélkül eljátszod, hogy sokkal okosabb vagy másoknál? Én legalább kérdezek, ha valami felmerül bennem, és nem rögtön ítélkezek, hanem megkérdezem. Értelmesebb emberek hálásak az ilyesmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!