Igaz, hogy vannak kutyák, amik azonnal megeszik a gyereket, ahogy az elesik és a földre kerül? Malamut? Egyéb?
Például a malamutról mondják, főleg róla hallottam rengeteget, hogy azonnal széttépi a gyereket, akivel egy perce még játszott, ha az elesik.
Két kérésem van: most ne hordjanak le a malamut tulajdonosok, mert én csak feltettem egy kérdést, nem állítottam semmit. A másik, ha van egy 14 éves fiad, aki 160 centi, akkor nem ugyanarra gondolunk. Hanem, ha például van egy 6 éves gyerek, aki játszik egy kutyával. Én még tinédzser vagyok, szóval nem gyerek mellé keresek kutyát, vagy ilyesmi, csak érdekel, hogy ezek igazak-e.
Milyen más fajtára igaz még, feltéve, hogy igaz?
A malamutról sajnos azért terjedt el ez a baromság, mert évekkel ezelőtt egy lakótelepi lakásban, amikor megszületett a baba, a malamutot kizárták az erkélyre. Pontosan már nem emlékszem, hogy elmentek-e a szülők otthonról, de az lett a vége,a kutya bejutott a gyerekhez és mivel meg akarta fogni, a kicsi nem viselte el a fogás erejét és belehalt. Úgy beszélték , sírhatott a baba és a kutya fel akarta venni az ágyról.
Ennyi a gyerekevő malamutról.
Ez baromi nagy hülyeség. Főleg az, hogy "megeszi". Max. megöli, de nem eszi meg!
Én azt olvastam, hogy a malamut nehezen fogadja be az új falkatagokat, de természetesen hozzá lehet szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!