Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért harap meg a kutyám?...

Miért harap meg a kutyám? Játszom vele, sétáltatom, megetetem és ha elmegyek mellete vagy megakarom simogatni megharap de nem mindig!

Figyelt kérdés
miért van ez?hogyan szoktasam le errol?verni nem szeretném a hangos szo meg nem segit.már egy párszor rá utottem de annál roszab-morog és támad.most másfél éves kan csivava.régebben ezt nem csinálta,vagy 3-4honapja lett ilyen.
2009. júl. 6. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Pedig jutalomfalat a megoldás( és persze az ivartalanítás is komolyan felmerülhet, ha nem tenyész eb)

Csináld azt, hogy teszel a zsebedbe jutalomfalatkákat, (májkrém, virslidarabkák) és sétágass el előtte oda vissza, amikor mellé érsz add oda a falatot, még mielőtt morogna.

Ezt csináld meg sokszor, és több napon át.

2009. júl. 7. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem, így sose fogja megtanulni a kutyád, hogy ki a domináns fél, ő uralkodik rajtad nem pedig te ő rajta. A lényeg, hogy a kutya tudja hogy ő kihez tartozik és ki a dominánsabb fél. Több ismerősöm járatja a kutyáját kutyaiskolába, és nem csak ez a jutalomfalatos dolog a bevált módszer mindig. Igenis ha megharap, jól oda kell neki ba**ni, nem pedig még szeretgetni. De ha nem hiszed, kérdezz meg valakit a kutyaiskolából, akármilyen oktatót. Tehát nem mindegy hogy most a kutyát kényeztetni akarom vagy megnevelni. Sose fogja megtanulni a rendet ha ezt csinálod vele. Ha pl egy kutya húzza a pórázt akkor se azt csinálom h még megszeretgetem mert akkor hátha nem húzza. És a verés meg a nevelés az 2 különböző dolog. Nem verni kell csak adni neki egy tisztességes pofont, amiből tanul. Az emberek között is a gyerekek amelyik el van kényeztetve, az sose lesz tisztességes, illemtudó ember. De mondom, kérdezz meg akármilyen kutyaiskolát, és ezért nem kell lepontozni. Köszönöm!
2009. júl. 7. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A leghasznosabb tanács amit kiképzőként adhatok, ha nincs kutyasuli a közelben akkor utazz messzebbre!

Az hogy a kutyád harap, csak egy eredmény...azt kell kideríteni hogy miért csinálja, és arra a miértre kell kidolgozni egy megfelelő terápiát. SZAKEMBERREL!!!

Budapesten, Kecskeméten és Miskolcon is vannak ingyenes rehabilitációs tanfolyamok, megér egy kis utazást szerintem, ha már maga a foglalkozás nem kerül semmibe!!!!!

2009. júl. 7. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is az ivartalanítás legyen az első, majd a helyes viselkedésre nevelés és a saját tekintélyed kivívása a következetes neveléssel verés nélkül természetesen, hisz az csak agresszióra készteti.
2009. júl. 7. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

az ivartalanítás nagyon jó dolog, de nevelési gondra nem megoldás!

Az hogy egy kutya visszafordul a gazdájára nem a hormontermeléstől van!

Továbbra is azt mondom, utazz messzebbre szakemberhez, mert otthon nem fogod tudni kijavítani amit te magad rontottál el!!!

Hidd el, én rehabilitációval foglalkozom.

2009. júl. 7. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
IVARTALANÍTÁS!! Sokkal nyugodtabb lesz tőle.
2009. júl. 11. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!