Pinky1981 kérdése:
Melyik kutyafajta nem hullajtja a szőrét?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 20:07
11/22 anonim válasza:
szerintem is minden kutya hullajtja a szőrét.nekem havanesem van és neki is hullik. jó,nem annyira, pl. mint a kuvasznak,de kicsit neki is.
12/22 anonim válasza:
olyan kutya nincs ami nem vedlik!!!!
olyan van amelyiknek az elhullott szőrszálak a bundában maradnak, ezeket kell trimmelni, különben csúnyán begubancolódik a bunda, tehát ha mondhatom ezekkel a fajtákkal még több a "gond" mint pl. egy rövid szőrűvel.
13/22 anonim válasza:
Sokan azt hiszik, hogy a rövidszőrű kutyák nem hullajtják, de ez nem így van, a vizsla és a boxer is nagyon tudja hullatni és ráadásul mindenre rátapad és nem jön ki a mosásnál sem. Sok terrier félét egészen kopszra nyírnak a hátukon, szerintem ezeknek már nem sok minden marad ami hullatható, az uszkár szintúgy.
14/22 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti. Van és mégegyszer írom van olyan kutyafajta ami nem vedlik. Persze ha fésüljök akkor kijön a szőr de nem a vedlés miatt. Gondolok itt a yorkiera, és a bolognesére. VAN OLYAN KUTYAFAJTA AMI NEM VEDLIK.
15/22 anonim válasza:
Igen télleg van olyan kutyafajta amelyiknek nem hullik a szőre, pl.:WEST HIGHLAND WITHE TERRIER:WESTI
Nekem olyan kutyáim vannak mert a családba van egy pár ember aki alergiás a kutyaszőrre és ha hozzánk jőn nem trüsszög mert ezek is olyan kutyák amelyiknek NEM HULLIK A SZŐRE.
16/22 A kérdező kommentje:
Ezért is lesz westim. Köszi a válaszokat.
2009. júl. 8. 16:12
17/22 anonim válasza:
Szuper! Jó neked! Sok szerencsét hozzá!
18/22 anonim válasza:
De mint már írtam nem csak a wetie az egyetlen ilyen kutyafajta
19/22 anonim válasza:
Sok sikert a Westie-hez :) nagyon okos és hű kutyus :P
20/22 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 21. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!