Pinky1981 kérdése:
Melyik kutyafajta nem hullajtja a szőrét?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 20:07
1/22 anonim válasza:
A kutyák, mint minden állat, évszakonként bundát/kültakarót váltanak. A te hajad is cserélődik, csak nem olyan intenzitással. Szóval ilyetén formán maximum a kínai kopaszkutya nem hullajtja a szőrét, mindegyik másik igen.
2/22 anonim válasza:
Van pár kutya-patkány hibrid, ami nem hullajtja a szőrét, mert nincs neki...
3/22 anonim válasza:
az uszkár, hogy egyem meg a kis szívüket! :))
nekünk is uszink volt gyerek- és fiatalkoromban.
4/22 anonim válasza:
Nem értek egyett az első válaszólóval nagyon buta dolgokat írt neked. Van jó pár kutya ami nem vedlik és a bundáját fürdetéssel és nyírással tudja tisztítani. Ilyen pl: yorkshire terrier, westie, bolognese, si-cu, és a kínai meztelen kutya akinek csak a feje bubján, a farkán és a lábán van szőr.
5/22 anonim válasza:
Most nem rólad beszélünk:D De azért köszi a tanácsokat a gazdinak, de itt most nem rólad folyik a beszélgetés:P
6/22 anonim válasza:
-gazdi + kérdező
bocsi ezt elrontottam
7/22 anonim válasza:
Az uszkár nem hullajtja, ha rendszeresen nyírják. Az összes kutya, amelyiket gyakran nyírnak vagy trimmelnek, ált. nem hullajtja, de szerintem ha egy kutyából minden nap kikefélik a "kihullandó" szőrt, akkor nem fogja hullatni fajtától függetlenül.
8/22 anonim válasza:
szerintem ami ilyen fajta a westi :) neki 2 havonta trimmeltetni kell(mivel érik a szőre.:D)
9/22 anonim válasza:
Szia nekem 2 kutyám van ami nem hullajtja a szőrét.A West Highland Withe Terrier=Westi
10/22 anonim válasza:
sztem azok a kutyák nem hullajtják a szőrüket amiket rendszerességgel nyrják a bundéjukat..és sztem a többi kutyafajta pedig vmennyira igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!