Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tacskóm sokat hányt! Mi a baja?

A tacskóm sokat hányt! Mi a baja?

Figyelt kérdés

A tacskóm nagyon sokat hány, olyan mintha víz lenne és nagyon kevés kajamaradvány. Kb. 2 órán át 15 percenként hányt dél és 2 óra között. Felsorolom mit evett (semmi nagyon exrtát nemigen evett): Reggeli (egy picike kolbászvég, szokásos táp /Eukanuba/, friss víz) Ebéd (szokásos táp, 2 jutalomfalat /pedigree biscrok/, friss víz) Vacsora (Maradék főtt hús /pulykamell!/)

Nemhinném, hogy a kajától van, de lehet. Vagy a nagy hőségtől? Mitől? Segítsetek!

12/L

2012. jún. 21. 19:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az előbbi mondataimat nem az utolsó válaszolónak mondtam.
2012. jún. 21. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:

lehet ilyen melegbe nem volt étvágya ugye,és túl sok volt a gyomrának ez a kaja.

Ilyen melegbe pl az én kutyám szinte nem is eszik csak nagyon keveset,nem is tudom a te kutyád ezt hogy bírta:O

Holnap mindenesetre meg még holnapután is diétáztasd csak tápot adj neki semmi mást azt is egyszer elég lesz,most kíméld a pociját.

Írj majd hogy sikerült -e!

2012. jún. 21. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Jobban van a tacsid?
2012. jún. 28. 14:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy későn írtam. Sokkal jobban van, semmi baja. :)
2012. júl. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!